Kocasinan Müftülüğü

25.07.2018

KOCASİNAN MÜFTÜMÜZ KAFİLE BAŞKANI OLARAK HACA GİDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 yılı Hac Organizasyonunda Kayseri 1.Kafile Başkanı olarak görevlendirilen Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya hocamızı daire personeli olarak makamında ziyaret ettik. Haccın adabını yerine getirerek helallik istedik, hayırlı görevler olması temennisinde bulunduk.

26.07.2018 Perşembe günü yola çıkacak müftümüz, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 yılı Hac Organizasyonunda Kafile Başkanı olarak  kutsal topraklara gidiyorum. Başkanlığımızın uygulamaya koyduğu yeni tedbirlerle bu yıl daha kolay, sıkıntısız bir hac ibadeti yapacağımızı ümit ediyorum. Din görevlilerimizle birlikte hacılarımızın hep yanlarında olacağız. Hac görevlerini en güzel şekilde yerine getirmeleri için her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.