05.10.2017

DİN GÖREVLİLERİMİZ ONURUNA YEMEKLİ PROGRAM DÜZENLENDİ

Kocasinan Müftülüğümüz tarafından, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında 04.10.2017 Çarşamba günü din görevlilerimize yönelik yemek etkinliği düzenlendi.
Yemeğe, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcımız Atıf Akşit, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, Bünyan İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan, Şube Müdürleri, vaizler, daire personelleri, İmam-Hatip-Müezzin-Kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerimiz katıldı.

2017 Yılı Camiler ve Din Görevliler Haftası dolayısıyla sunumunu Kocasinan Müftülüğümüzden VHKİ Abdurrahman Ulucan’ın yaptığı program, Kur'an -ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda, İlçe Müftümüz Yahya Çankaya Camiler ve Din Görevliler Haftası hakkında bilgilendirme ve bu yıl ki haftanın temasının “Cami, Şehir ve Medeniyet” olması dolayısıyla konuyla alakalı kısa bir açılış konuşması yaptı. İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit’in selamlama konuşması, Din Görevlileri adına İmam-Hatip Mehmet Öncü ve Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Keser kısa birer konuşma yaptı. Son olarak İl Müftümüz, Din görevlilerimizin bu özel haftasını kutlayarak başarılı hizmetlerinden dolayı tüm din görevlilerine ve bu programı düzenleyen Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından Kızılay’ın organize ettiği “Her Damla Kan Bir Can” kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulunuldu.