14.07.2017

MİNİK YÜREKLER “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI” DÜZENLEDİ!

Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlarımız için Yaz Kur’an kurslarımızda öğrenim gören öğrencilerimiz tarafından Ahmet İnci Camii’nde program düzenlendi.

Saat 10:30’da başlayan programa İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Kocasinan Kaymakamımız Ali Candan, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, VHKİ Abdurrahman Ulucan, Fahrettin Bakır, Mevlana, Ahmet Yesevi, Türkistan, Zümrüt, Garipdost, Ahmet İnci ve Müftülük Site Camilerinde kurs gören öğrenciler ve aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, kaside ve ilahilerin okunduğu programda, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Kocasinan Kaymakamımız Ali Candan, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya kısa birer konuşma yaptılar. Müftülük Site Camii Yaz Kursu örencilerinden Halil Candan’ın yaptığı hatim duasının ardından program sona erdi.

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günü münasebetiyle  Cumhuriyet meydanında toplanacak olan halkımızla birlikte sabah namazını meydanda kılacağız. Tüm halkımızı seccadelerini de alarak sabah namazını kılmaya Cumhuriyet meydanına davet ediyoruz.