01.06.2017

MÜFTÜMÜZ RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA DAİRE PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kuruluş” ayı olan Ramazan-ı Şerif'i Kocasinan Müftümüz ile birlikte karşılamak için 26.05.2017 Cuma günü hocamızı makamında ziyaret ettik.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden müftümüz, “Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm İslâm alemine kutlu ve hayırlı olsun. Bu mübarek ayda tüm personelimizle birlikte yediden yetmişe dolu dulu bir Ramazan geçireceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendireceğiz. Sizlerle Ramazan ayının manevi huzurunda buluşacağız. Hadis-i Şerif'de “Ramazan orucunu inançla ve karşılığını yalnızca Allah'tan bekleyerek tutan kimsenin geçmiş günahları bağışlanır” der. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif-i huzur ve bereketle yaşamayı diliyor, değerli Kocasinan Müftülüğü personelimize, İslâm alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.