02.05.2017

KUTLU DOĞUM PROGRAMLARIMIZ ERKİLET’TE SON BULDU

20.04.2017 Perşembe saat 14:00’da Erkilet Sâdâbad Düğün Salonunda bu yılın sonuncusunu düzenlediğimiz Efendimiz (S.A.V.)’in  dünyaya teşriflerini kutladığımız program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından,  H. Aliye Tarman Müezzin-Kayyımı Ramazan Uyar’ın okuduğu Kur’anı-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, Erkilet bölgesinde görevli İmam-Hatip, Kur’an Kursu Öğreticileri ve bölge halkı katıldı. Kur’an Kurslarımızda öğrenim gören 4-6 yaş grubu minik öğrencilerin gösterileri misafirlerimizden büyük beğeni topladı. Program Müftülüğümüz hocalarının okudukları salâvat ve ilahilerin ardından protokol konuşmalarıyla devam etti.

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in yaptığı hatim duasının ardından misafirlerimize gül ve kitap takdimi ile program sona erdi.