20.04.2017

BEYAZŞEHİR OKYANUS DÜĞÜN SALONUNDA KUTLU DOĞUM PROGRAMI…

18.04.2017 Salı günü saat 14:00’da ki programa, Başkanlığımız Müfettişlerinden Hamza Okur, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan program, Hacı Kılıç Camii İmam-Hatibi Yasin Yüksel’in ney taksimin ardından Ahmet İnci Camii İmam-Hatibi Hüsrev Çakmak, Ahmet Yağmur Camii İmam-Hatibi Mehmet Tanrıöver, Yavuzlar Camii İmam-Hatibi Hayrettin Can, İ. Halilullah Camii İmam-Hatibi Mehmet Öncü’den oluşan koronun okuduğu Kur’an-ı Kerim, salâvat ve ilahilerle devam etti. Açılış konuşmasını Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir Kabdan, Efendimiz (S.A.V)’in hayatından ve güzel ahlâkından kıssalar anlattı.

Sunuculuğunu VHKİ Abdurrahman Ulucan’ın yaptığı program, Başkanlığımız Müfettişi Hamza Okur’un kapanış duasının ardından misafirlere gül ve kitap takdimi yapılarak sona erdi.

Kocasinan Müftülüğü olarak bu programın yapıldığı Okyanus Düğün Salanunu tahsis eden ve emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.