02.10.2017

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİMİZ “HAT” SERGİSİ AÇTI

“01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle, 02 Ekim 2017 Pazartesi günü, Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı Turgut Reis Kur’an Kursu öğreticimiz olan Zeliha Aysel’in hazırladığı “Hüsn-i Hat ve Tezhib” eserlerinden oluşan bir sergi açıldı.

Kocasinan İlçe Müftülüğü Hizmet Binamızın giriş katında halkın ilgisine ve ziyaretine sunulan serginin açılışını, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven yaptı. Hat sergisinin açılış programına, İl Müftümüz Sayın Güven, Kocasinan İlçe Müftümüz Yahya Çankaya ve daire personeli katıldı.

Hat eserlerinin sahibi olan Turgut Reis Kur’an Kursu Öğreticisi Zeliha Aysel,açılış merasimine katılanlara ve özellikle İl Müftümüz Sayın Güven’e sergi hakkında bilgiler verdi ve hat sanatının inceliklerinden bahsetti.

İl Müftümüz ve Kocasinan Müftümüz sergi ürünlerinin hazırlanıp böyle bir organizasyonla insanların hizmetine sunulmasında emeği geçenlere ve özellikle Turgut Reis Kur’an Kursu Öğreticisi Zeliha Aysel’e teşekkür ettiler. Sergi, “01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası boyunca açık kalacak.