23.08.2017

KURBANLARINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADILAR

Her geçen yıl vatandaşların iştirakinin arttığı ve halkımız tarafından desteklendiği Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü kurban bağışı organizasyona katkı sunmak üzere Kocasinan Kaymakamı Sayın Ali Candan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu ve Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına bağışladılar.

Müftülüğümüz Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Celalettin Nursaçan, “TDV, kurban organizasyonu kapsamında yurt içi ve yurt dışında geniş kapsamlı faaliyet yürüten bir vakıftır.  Milletimiz, son yıllarda bölgede yaşanan büyük dramı takip ediyor. Ülkemiz yurt dışından özellikle Suriye'den ve Irak'tan göç talebiyle karşı karşıya kalmış durumda. Milletimiz mazlumlara gereken desteği ve katkıyı veriyor. Kurban bağışı kampanyasının yurt içi ve yurt dışında devam ediyor. Vakfımız yılların verdiği derin tecrübesiyle milletin emanetine sahip çıkacak ve bu sene de yüz akıyla bu faaliyeti yerine getirecektir" dedi.