21.07.2017

ERENLER CAMİİ “EĞİTİM ODASI VE KÜTÜPHANESİ” HİZMETE AÇILDI.

TKN Yapı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Alim Aytekin tarafından yaptırılan Müftülüğümüze bağlı Erenler Camii  "Eğitim Odası ve Kütüphanesi" düzenlenen törenle açıldı.

Uğurevler Mahallesi Erenler Camii Yanına yapılan kütüphanenin açılışına Hayırsever İşadamı
TKN Yapı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Alim Aytekin, İl Müftü Yardımcılarımız Tandoğan Topçu, Mahmut Taşyapan, İlçe Müftümüz Yahya Çankaya, Diyanet-Sen Kayseri Şubesi Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Kocasinan Müftülük Şefi Mustafa Koç, Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesi Başkanı Celalettin Nursaçan, VHKİ Abdurrahman Ulucan, Erenler Camii İmam-Hatibi Fatih Selvi, Müftülüğümüz memurları, cami cemaati ve  davetli misafirler katıldı.

Açılışta kısa birer konuşma yapan Müftülerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi bahsettiğimiz noktaya getirebilmek için bu tip yerlere ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek,
Erenler Camii Eğitim Odası ve Kütüphanesini yaptıran TKN Yapı Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Alim Aytekin’e,  maddi ve manevi büyük emeği olan Erenler Camii İmam-Hatibi Fatih Selvi’ye ve emeği geçen herekese hayri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine plaket takdim ettiler.