18.04.2017

KUTLU DOĞUM ETKİNLİKELERİMİZ HUZUREVİ ZİYARETİYLE DEVAM ETTİ

17/04/2017 Pazartesi günü başlayan Kutlu Doğum ziyaretlerimiz aynı gün saat 14:00’da Huzurevinde düzenlenen programla devam etti.

Programa Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezinden eğitimci Yakup Aktaş, Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, İ. Halilullah Camii İmam-Hatibi Mehmet Öncü, Yavuzlar Camii İmam-Hatibi Hayrettin Can, Tanpınar Camii İmam-Hatibi Mehmet Çiçek, Müftülük personeli İshak Alas, H. Aliye Tarman Camii Müezzin-Kayyımı Ramazan Uyar ve Huzurevi Müdürü Osman Özgür Göveç katıldı.

H. Aliye Tarman Camii Müezzin-Kayyımı Ramazan Uyar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, salâvat ve ilahilerle devam etti. Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya’nın açılış konuşmasının ardından,  Dini Yüksek İhtisas Merkezinden eğitimci Yakup Aktaş önce kısa bir aşır okuyarak haftanın önemi hakkında hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Programa 10 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen menfur terör saldırısında şehit olan Osman Börklüoğlu'nun eşi de katılarak şehidimiz adına huzurevi sakinlerine ikramlarda bulundu.

Sunuculuğunu Müftülüğümüzden VHKİ Abdurrahman Ulucan’ın yaptığı program, hocalarımızın huzurevi sakinlerine gül ve “Gençlerle Gönül Gönüle” kitabının takdimiyle son buldu.