13.04.2017

NİSAN AYI MUTAT PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz 2017 yılı Nisan ayı personel toplantısı 13.04.2017 Perşembe günü müftülüğümüz Konferans Salonu’nda saat 09:00’da İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara, aynı gün saat 14:00’da ise Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik gerçekleştirildi.

Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, müftülüğümüz büro personeli ve din görevlilerimizin katıldığı toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından bu yıl 17-22 Nisan 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftasında yapılacak program konularının  görüşülmesiyle devam etti.

Saat 09:00’da ki toplantıya Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt, 14:00’da yapılan toplantıya ise Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Korkmaz katılarak birer konferans verdiler.

Toplantı sonunda Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya misafir hocalarımıza ve personellerimize gül ve kitap takdiminde bulundu. Kocasinan Müftülüğü olarak toplantımıza katılan değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz.