15.01.2018

2018’in İLK MUTAT PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz 2018 yılı Ocak ayı personel toplantısı 15.01.2018 Pazartesi günü müftülüğümüz konferans salonunda saat 09:00’da İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlara, aynı gün saat 14:00’da ise Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik gerçekleştirildi.

Toplantıya Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya, Şube Müdürümüz Mahmut Ceyhan, din görevlilerimiz ve daire personellerimiz katıldı.

Toplantıya bu ay ki konuk katılımcımız, 26 Aralık 2017 tarihinde Kayseri İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Fatma Feyza Güner oldu. Güner Kur’an Kursu öğreticilerimize yönelik bilgi ve tecrübelerini aktardı. Daha sonra Kocasinan Müftümüz Yahya Çankaya’yı makamında ziyaret etti.

Toplantı sonunda görev sürelerini kendi istekleriyle tamamlayıp emekli olan  eski şefimiz Selami Kaya, yine eski müftülük şoförümüz Mustafa Köse ve İmam-Hatip Yakup Gemici’ye İlçe müftümüz, uzun yıllar başkanlığımıza yapmış oldukları hizmetlerden teşekkür ederek belge takdiminde bulundu. Eski şefimiz Selami Kaya kısa bir söz alarak personelden helallik istedi.