06.06.2016

Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu

30.10.2013 Tarihinde Develi Müftülüğü hizmet binasında açılışı yapılan ve İlçe Müftüsü Cafer KILINÇ, İmam Hatip Cahit TAŞKESEN,Adem KAVAK ve İsmail İĞDE, ile  Kur'an Kursu Öğreticileri Mukaddes CEYHAN ve Hatice Melehat AK ile başlayan ilk aile irşdar ve rehberlik bürosu 21.01.2016 tarihinden sonra; yeni İlçe Müftümüz Zekeriya KOÇAK'ın başkanlığında  Kur'an Kursu Öğreticileri HATİCE MELEHAT AK, ŞENGÜL KAHYAOĞLU ve  HATİCE HİLAL ARSLAN  vaiz CÜNEYT AYAS  Müezzin Kayyım  FURGAN CEBECİ  ile yeniden oluşturuldu.20.02.2018 Tarihinde ise yeniden Vaize Havva Betül KİLCİ, Vaiz Ahmet ÖZDOĞAN,Vaiz Muhammed Murat DİNÇ,Uzman İmam-Hatip Abdulkadir MİLLİDERE,K.K Öğreticisi Rukiye EKEN, K.K.Öğreticisi Şengül KAHYAOĞLU,K.K.Öğreticisi Hatice Melahat AK ile yeniden oluşturuldu.