​T.C. BÜNYAN KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

Kutlu Doğum Programı

Bünyan’daki Kutlu Doğum Haftası etkinliği Bünyan Müftülüğü’nün ev sahipliğinde Bünyan Kadın ve Gençlik Kongre Merkezinde Kur'an tilaveti  eşliğinde yapıldı.Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Emniyet Müdürü,Milli Eğitim Müdürü, Bünyan İlçe Sağlık Müdüresi ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

İstiklal Marşı ve Bayramlı Camii İmam Hatibi İbrahim Görez'in Kur'an-ı Kerim tilaveti  ile başlayan program Sinevizyon Gösterisi ile devam etti. İlçe Müftümüz Bahri Çam'ın açılış konuşmasından sonra  Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mehmet Köse' nin konuşmacı  olarak katıldığı programda Mehmet Köse Hocamızın Kutlu Doğum Haftası Teması, ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ çerçevesinde yapmış olduğu aydınlatıcı konuşmaları sonrası 'Bünyan Liseler Arası Dini Bilgiler Yarışması'nda dereceye  giren öğrencilere hediyeleri takdim edildikten sonra program sona erdi.