15.11.2019

Mevlid-i Nebi Pragramı.

2019 Yılı Mevlid-i Nebî Haftası Konferans Programımızı Gümüşsu Camii İmam Hatibi Abdülhamid SAYAN hocamızın sunumuyla 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 14:00'de  Kaymek Konferans Salonunda gerçekleştirdik. Konuşmacı olarak Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah BENLİ'nin katıldığı programda ilçemizde görev yapan tüm cami görevlilerimiz ve Kur'an Kursu öğreticilerimizle birlikte  cami cemaatleri ile Kur'an kursu kursiyerlerimiz de katılımcı olarak hazır bulundular ve salonu doldurdular.

Program Merkez Camii İmam Hatibi Murat SÜRGÜVENÇ hocamızın Kur'an tilaveti ile açıldı. Sonrasında açılış konuşmasını gerçekleştiren ve günün önemine değinen Akkışla ilçe Müftü Vekili/Sarıoğlan Müftümüz  Mevlüt ŞAHİN'in konuşmasının  ardından 2019 Yılı Mevlid-i Nebî Haftasının teması olan "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferanslarını sunmak üzere Doç. Dr. Abdullah BENLİ söz aldı.

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in ve sahabenin aile hayatından örneklerle oldukça etkili bir sunum gerçekleştiren hocamız tüm katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Program hediye takdimiyle sona erdi. Katılımcılara gül suyu, lokum ve kitap hediye edildi.