16.07.2019

AKKIŞLA'DA MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

AKKIŞLA MÜFTÜLÜĞÜMÜZ 15 TEMMUZ PROGRAMI AŞŞAĞIDAKİ MADDELERCE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR:

1- Şehitlerimiz için 25 hatim okundu.

2- Şehit Aileleri ziyaret edildi.

3- İlçe Protokolü ile birlikte Şehit kabirleri ziyaret edildi. Kur'anı Kerim tilaveti ve dua yapıldı.

4- Öğlen namazına müteakip, Şehitler için Mevlid-i Şerif okundu ve hatim duası yapıldı.

5- 15 Temmuz Pazartesi Günü, Akkışla Kaymek Salonunda İlçe Protokolü, Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri ve Halkımızın katılımlarıyla konferans düzenlendi. ''Din İstismarı ve Fetö'' başlıklı konferans İlçe Müftümüz Abdullah KORKUT tarafından verildi.

6- Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizle Kaymekten İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüyüş yapıldı.

7- Şehit kabri ve İlçe Jandarma Komutanlığı öğrencilerle birlikte ziyaret edildi.

8- Saat 20.00' de İlçe Meydanında gerçekleşen programa Yukarı mh. Cami İmam Hatibi İsmail DEMİR ve Merkez Cami İmam Hatibi Murat SÜRGÜVENÇ, ilahi ve selâ  ile katıldılar. Yaz Kur'an Kursu öğrencileri şiirler okudular. İlçe Müftümüz Abdullah KORKUT tarafından Başkanlığımızdan gelen metin çerçevesinde dua yapıldı.

9- Saat 00.13' te bütün camilerimizden selâ okundu.

10- İlçe Kaymakamımız Yakup KILINÇOĞLU ve İlçe Müftümüz Abdullah KORKUT'un katılımıyla sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Sabah namazı buluşmasına daha çok çocuklar ve gençler katılım sağladı.