13.07.2018

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN MARTI KAYSERİ’DE

SAYIN MARTI’DAN VALİ KAMÇI’YA ZİYARET

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, 12 Temmuz 2018 günü, üç gün sürecek bir dizi program ve ziyaretleşme için bulunduğu Kayseri’de, öncelikle Vali Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen program ve ziyaretler için Kayseri’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Martı, kendilerini kabul eden Vali Kamçı’ya teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan ilk kadın olma unvanına sahip Prof. Dr. Huriye Martı'ya görevinde başarılar temenni eden Sayın Kamçı, kendisini ağırlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Karşılıklı hediyeleşmelerin olduğu ziyarette, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Martı ile Sayın Kamçı, bir süre baş başa görüştü.

Ziyarette, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Martı ile birlikte İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Hüseyin Arı, Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Irmak ve İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza Güner de hazır bulundu.