11.05.2018

ETKİLİ HUTBE SUNUMU İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle düzenlenen Erkek Din Görevlileri arası etkili hutbe okuma il birinciliği seçimi, 09.05.2017 Çarşamba günü,  Kocasinan İlçe Müftülüğü’ne bağlı tarihi Kurşunlu Camii’nde yapıldı.

Yarışmanın komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci, komisyon üyeliğini ise İl Müftü Yardımcımız Atıf Akşit, Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Durdu Çolak ve Meslek Dersleri Öğretmeni Mahmut Kuloğlu yaptı.

Komisyonun seçimi sonucunda; il birincisi Melikgazi İlçe Müftülüğü’ne bağlı Taşçıoğlu Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yöneticisi Ali Öztürk oldu ve 27.05.2018 Pazar günü Konya İlinde yapılacak olan bölge birinciliği yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmada birinci olan Taşçıoğlu Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yöneticisi Ali Öztürk’e ve diğer bütün yarışmacılara İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler verildi.