02.05.2018

İL MÜFTÜMÜZ GÜVEN’DEN KTO BAŞKANI GÜLSOY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, 30.04.2018 Pazartesi günü Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; İl Müftümüz ayın Güven, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile yönetim kuruluna ve Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ile başkanlık divanı üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

KTO Başkanı Gülsoy ise İl Müftüsü Güven’in nezaket ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Gülsoy, Kayseri’nin gelişmesi için şehrin dinamiklerini oluşturan her kesimle ortaklaşa çalışacaklarını ve İl Müftülüğü ile de bu yönde görüş alışverişi içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İl Müftümüz Sayın Güven tarafından Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’a Diyanet İşleri Başkanlımız yayınlarından olan Prestij baskılı Kur’an-ı Kerim hediye edildi.