28.04.2018

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ, İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere 27.04.2018 Cuma günü Kayseri’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kayseri ziyareti kapsamında İl Müftülüğümüze teşrif ederek İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret etti.

İl Müftülüğü girişinde İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, il Müftü yardımcılarımız, ilçe müftülerimiz ve daire personelimiz tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyet daha sonra İl Müftülüğü makamına geçti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın müftülük ziyaretine Türkiye Divanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı İlyas Serenli, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Mehmet Savaş Polat ve Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü eşlik etti.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İl Müftümüz Güven, il müftü yardımcılarımız ve ilçe müftülerimizle toplantı yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı sonrası İl Müftümüz Güven, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a ziyaret anısına Kayseri’ye özgü el dokuma halı seccade hediye etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ise İl Müftümüz Güven’e, günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı hat sanatı tablosu hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve beraberindeki heyet, il müftülüğü ziyareti öncesi Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti ve kursiyerlerle bir süre sohbet etti.