14.02.2018

AZERBAYCANLI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Öz Yurtta Kardeş Eli” projesi kapsamında ilimizde gelen Azerbaycanlı öğrenciler İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftümüz Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Ekici ve Binegedi Gençlik ve Spor İl Müdürü Elvin Aslanov’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Proje kapsamında Kayseri’yi ziyaret eden Azerbaycanlı öğrenciler de, İl Müftümüz Güven’e gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Azerbaycanlı öğrenciler tarafından İl Müftümüz Güven’e, Azerbaycan motifli dokumahalı;İl Müftümüz Güven tarafından da öğrencilereD.i.B. yayınlarından olan Kur’an-ı Kerim, Kur’an-ı Kerim Meali ve Peygamber Efendimizin Hayatı kitaplarından oluşan kitap seti hediye etti.

Azerbaycan’dan proje kapsamında ilimize gelen 9 kişilik öğrenci grubu,bir hafta boyunca ilimizde misafir edilecek; öğrenciler “Ortak Kültür” temalı çalışmalar ve tarihi-kültürel geziler gerçekleştirecekler.