12.01.2018

OCAK AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI TOMARZA’DA YAPILDI

Ocak ayı İlçe Müftüleri toplantısı 11 Ocak 2018 Perşembe günü saat 10.00’da İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’in başkanlığında Tomarza’da, İlçe Müftülük binasında yapıldı.

Toplantıda, Vaizlere ait izinlerin fetva nöbetleri dikkate alınarak planlanması, Vaaz-İrşat ve nöbet programlarının ilgililere tebliğ edilmesi, Cami görevlisi ve Kur’an kursu öğreticilerinin naklen atama ve sınav işlemleri, sözleşmeli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticisi alımı, 2018 yılı Hac Organizasyonu Görevli Personel teklifleri ve gündemdeki diğer konular görüşülüp bir karara bağlandı.

Toplantı sonrası, Tomarza Merkez Camii’nde Öğle namazı öncesinde İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit cemaate vaaz verip nasihatte bulundu. Namazı ise İl Müftümüz Sayın Güven kıldırdı. Namaz sonrası İl Müftümüz Sayın Güven, cemaatle bir müddet sohbet etti.

Ayrıca toplantı öncesi saat 09.00’da İl Müftümüz Sayın Güven, Tomarza İlçesi Fen Lisesi’nde, toplantı sonrası da ilçe müftülerimiz Tomarza İlçesinde bulunan toplam 14 okulda konferans verdiler.

S.NO

OKUL ADI