26.07.2018

İL MÜFTÜSÜ ve İL MÜFTÜ YARDIMCISINDAN KURBAN BAĞIŞI

Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü, bu yıl “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yola çıkan Türkiye Diyanet Vakfı’na vekalet yoluyla kurban bağışında bulundu.

Sayın Güven “Yıllardır süregelen tecrübesi ile vekalet yoluyla kurban faaliyetini büyük bir ihtimam ve sorumluluk bilinci ile yürüten Diyanet İşleri Başkanlığı’mıza ve Türkiye Diyanet Vakfı’mıza buradan şükranlarımı sunmak istiyorum. Milletimiz büyük bir güven duygusu ve gönül huzuru ile bağışlarını, hususen vekalet yoluyla kurban bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfı’mıza emanet etmektedir. Bu güven duygusunu kazanmak, baktığınız zaman hiç de kolay değildir. Elhamdülillah bugün, bizler de büyük bir vefa, güven ve huzur ile bu yılki kurban bağışımızı da yurtdışında, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizle buluşturması için Türkiye Diyanet Vakfı’mıza yapıyoruz. Yüce Mevla yaptığımız ibadetlerimizi kabul buyursun, kurbanlarımız ile kardeşlerimizle bizi birbirimize yakın ve bir eylesin.” dedi.

Sayın Güven’in kurban bağışının akabinde, İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza Güner de Türkiye Diyanet Vakfı’na vekalet ile kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı’na vekalet yolu ile yurt içi ve yurt dışına kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız için kurulan standlarımız Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Camii, Hunat Camii, Camii Kebir ve Sivas Caddesi üzerinde İl Müftülüğü önünde bulunmaktadır.