16.07.2018

15 TEMMUZ MÜNASEBETİYLE ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz’un yıldönümünde Kartal Şehitliği ve Şehir Mezarlığındaki Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. İl Protokolünün de katılımıyla gerçekleşen ziyaret, Silver Cami İmam Hatibi İdris Yetim, Cıncıklı Cami İmam Hatibi İlyas Koç, Kuloğlu Cami İmam Hatibi Mehmet Tanrıöver ve 344 Evler İmam Hatibi Yakup Kavuklu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ziyaret, Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in tüm şehitlerimize dua etmesi ile son buldu.

Akabinde ise mezarlık içinde yapımı tamamlanmak üzere olan cami ziyaret edildi ve çeşitli incelemelerde bulunuldu.

Şehitlik ziyaretinin ardından Hunat Camii’ne geçen İl Protokolü, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için yaptığı duaya hep birlikte “Amin” dedi.

Namaz öncesinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü, namaz sonrasında ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkımıza ikramlarda bulundu.