22.02.2017

KAYSERİ'DE HAC VE UMRE ACENTELERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Kayseri İl Müftülüğümüz tarafından 22.02.2017 Çarşamba günü saat 13.30’da İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven başkanlığında İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda A Grubu Seyahat Acente temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Yıldız ve A Grubu Seyahat Acente temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müftümüz Sayın Güven, kısaca şu bilgileri verdi:  “Hac kuraları 24 Şubat 2017 Cuma günü saat 15.00’da Diyanet İşleri Başkanlığımızca Elektronik ortamda çekilecektir. Kura sonucunu öğrenmek için Diyanet İşleri Başkanlığımızın internet sayfasından Hac Kura Sorgulama ekranına girerek T.C. Kimlik numaraları ile durumunu sorgulatabilirler. Kurada ismi kayıt yaptırabilir sıra aralığında olanlar sorgulama ekranından Diyanet’e veya Acenta’ya kayıt yaptırabilir, belgelerini kendileri çıkartarak kaydolmak istedikleri acenta’ya veya İl Müftülüğümüze belgelerini ibraz ederek 27 Şubat – 10 Mart 2017 tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptıracaklardır.” dedi.

Daha sonra da İl Müftümüz Sayın Güven’in acentelere müftülükle uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği toplantı, karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.