20.02.2017

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ NEVZAT ÖZER’DEN İL MÜFTÜMÜZE İADEYİ ZİYARET

20.02.2017 Pazartesi günü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Nevzat Özer, İl Müftümüz Doç. Dr. Sayın Şahin Güven’e iadeyi ziyarette bulundu.

İl Müftümüz Sayın Güven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Nevzat Özer, göreve başladığında kendisini ziyarette bulunup, görevinin hayırlı olmasını ve başarı dileklerimi iletmiştim. Bugün de Sayın Müdürümüz bizlere iade-i ziyarette bulundu. Kendisine müftülüğümüz çalışmaları hakkında bilgiler verdim. Birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri için güzel işler yapacağız” diyerek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Nevzat Özer’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret esnasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Özer’e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Sayın Ekrem Kayaaslan ve Sayın Abdullah Pınar eşlik ettiler.