20.10.2016

GİNE KONAKRİ DİN ALİMİ MUHAMMED TAYYİP'DEN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ANLAMLI ZİYARET

Gine Konakri Din Alimi Muhammed Tayyip,Din Hizmeti veren müesseselerle istişarelerve görüş alışverişlerinde bulunmak üzere ülkemize geldi.

Gine Konakri Din Alimi Tayyip veberaberindeki heyet 18.10.2016 Salı günü ilimizi ziyaret ettiler.Heyet öncelikle Proje İmam Hatip olan Medine İmam Hatip Ortaokulu ve Hisarcık Erkek Yatılı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek yetkililerden okul hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Heyet daha sonraİl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret ettiler.Ziyarette Gine Konakri Din Alimi Tayyip, ülkesinde yürütülmekte olan Din Hizmetleri hakkında bilgi verdi. İl Müftümüz Güven de, Kayseri’deDin Hizmetleri alanında yapılan projeler ve çalışmalar hakkındabilgi verdi. İl Müftümüz Güven, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Konuk Alim Muhammed Tayyipdaha sonra Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek Okul Müdürü Sıddık Kaya’dan okul hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.