05.09.2016

MARDİNLİ MİNİK HAFIZLARDAN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlimizde bulunan Medine Proje İmam Hatip ve Hisarcık Kur’an Kursu hakkında bilgi almak üzere ilimize 27.08.2016 Salı günü ziyarete gelen Mardin Proje İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencilerine ziyaretlerinin son gününde İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlenen kahvaltı programına, İl Müftümüz Güven, İl Müftü Yardımcısı Salih Sezik, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Hisarcık Kur’an Kursu Yöneticisi İhsan Çakmak, Mardin Proje İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri katıldı.

Kahvaltı sonrası İl Müftümüz Güven, öğrencilerle makam odasında bir süre sohbet etti. Mardin Proje İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursu Öğrencileri Kayseri’yi çok sevdiklerini belirterek; kendilerini misafir eden Kayseri İl Müftülüğüne memnuniyetlerini dile getirdiler.

Daha sonra İl Müftümüz Güven tarafından öğrencilere çeşitli kitaplar hediye edildi.