26.08.2016

AHMET İNCİLER CAMİİ’NDE ÜZÜCÜ OLAY

26.08.2016 Cuma günü Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı Zümrüt Mahallesi’nde bulunan Ahmet İnciler Camii’nin 10 metre yükseklikteki kubbeye yeni monte edildiği belirtilen avizesi cuma namazı öncesi cemaatin üzerine düştü.

Zinciri koptuğu belirtilen avizenin altında kalarak yaralananlara önce cemaat müdahale etti. Daha sonra gelen sağlık ekipleri cemaatten yaralanan 11 kişiye müdahale etti ve yaralılar ambulanslarla hastanelere götürüldü.

Yaşanan üzücü olay sonrası Kayseri Valimiz Sayın Süleyman Kamçı, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya Ahmet İnciler Camii’ne gelerek yetkililerden olayla ilgili bilgi aldılar ve yaralılara acil şifalar dilediler.