22.08.2016

TDV KAYSERİ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

22.08.2016 Pazartesi günü saat 09.00’da İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven başkanlığında TDV Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu toplantısı “TDV Vekâlet Yoluyla Kurban Bağışı Kampanyası” gündemiyle İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya TDV Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Şahin Güven, Başkan Yardımcıları Mahmut Taşyapan, Salih Sezik, Sekreter Fazıl Demirkol,  Üyeler Ahmet Kutsal, Mustafa Çevik, Mehmet Sarıçiçek, Necmettin baktır ve Ali Aydın katıldı.

Toplantıda Azez ve Halep bölge halkına yardım, Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi organizasyonu, Kiralık İşyeri hakkında bilgilendirme ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Toplantı sonrası TDV Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu, İl Müftülüğü yanında bulunan Hacı Ahmet Özkan Camii önünde “TDV Vekâlet Yoluyla Kurban Bağışı Kampanyası” kapsamında açılan standını ziyaret ederek Kurban bağışında bulundular.