15.08.2018

VALİ YARDIMCISI, CUMHURİYET BAŞSAVCI VEKİLİ ve TALAS KAYMAKAMI'NDAN KURBAN BAĞIŞI

Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz ve  Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk, 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü, İl Müftülüğü'nde; Talas Kaymakamı Zekeriya Güney ise Talas ilçesinde vekâletle kurban bağışında bulundu.

Öğleden önce İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’i, makamında ziyaret eden Sayın Arslantürk, Sayın Güven ile bir müddet sohbet etti. Türkiye Diyanet Vakfı’nın organizesiyle sürdürülen vekâletle kurban kesimine destek olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttikten sonra bizzat İl Müftüsü Sayın Güven’e kurban bağışını teslim etti. İl Müftüsü Sayın Güven de kendilerine Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’na ait kitap seti hediye etti.

Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz ise öğleden sonra teşrif ettiği İl Müftülüğü'nde, İl Müftü Yardımcısı Fatma Feyza Güner’e kurban bağışını takdim etti.

Talas Kaymakamı Zekeriya Güney ise Talas İlçe Müftülüğü'ne bağlı Hacı Halil Bayraktar Camii önünde gerçekleşen yaz Kur’an kursu ödül programı akabinde cami önünde bulunan bağış standında kurban bağışında bulundu. Kurban bağışına, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, Hacı Halil Bayraktar Camii görevlileri ve TDV Talas Şubesi personelleri iştirak etti.