T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ

S.NO İLİ İLÇESİ CAMİİ ADI ADRESİ GÖREVLİ
1 KAYSERİ BÜNYAN CAMİİ KEBİR
(ULU CAMİİ)
CAMİKEBİR MAHALLESİ BÜNYAN MUSTAFA ÇELİK - İ.H.
2 KAYSERİ DEVELİ SİVASİ HATUN C. GÜNEYYUKARI MAHALLESİ ŞAHİN BİNGÖL CADDE DEVELİ  ABDÜL AZİZ MUHAMMED
- Etiyopyalı Hafız
3 KAYSERİ DEVELİ CAMİ-İ KEBİR C. CUMHURİYET MAHALLESİ KÜMEEVLER KÜME EVLER DEVELİ  EL HAVEDH EL KOURY
 - Morutanyalı Hafız
4 KAYSERİ HACILAR BAKTIROĞLU C. YUKARI MAHALLESİ YUKARIGÜNEYNO: 1 HACILAR  ŞABAN AYVAZ - M.K.
5 KAYSERİ İNCESU YENİ C. YENİ CAMİİ MAH. İSTİKLAL CAD İNCESU Şehidül İslam - Yabancı Uyruklu Öğ.
Muhammet Eminül İslam - Yabancı Uy. Öğ.
6 KAYSERİ KOCASİNAN MEHMET ULUTAŞ MESCİDİ HASTANE CD KOCASİNAN BEKİR BAL Öğrt.
7 KAYSERİ MELİKGAZİ HAN C. T.VELİ MH.TALAS CD.HAN CAMİ NO:26 MELİKGAZİ İLYAS AKYILDIZ - K.K.Ö.
8 KAYSERİ MELİKGAZİ KEYKUBAT BEDİR C. KEYKUBAT MAH. ÇAKIL CAD. IŞIL SOKAK NO:28 MELİKGAZİ SÜLEYMAN GÜVEN - İ.H.
9 KAYSERİ MELİKGAZİ CAMİ-İ KEBİR C. CAMİİKEBİR MAHALLESİ - MELİKGAZİ Prof. Dr. Yavuz FIRAT
10 KAYSERİ MELİKGAZİ OTMANOĞLU C. CAFERBEY MAHALLESİ İYİLER SOKAK NO: 17 MELİKGAZİ MUSTAFA KALEM - İ.H.
11 KAYSERİ MELİKGAZİ HİSARCIK MH. KAYADİBİ C. HİSARCIK İ. TENNURİ MAH.SARIKAYA SOK.NO.27 MELİKGAZİ YASİN ŞAHİN - K.K.Ö.
12 KAYSERİ MELİKGAZİ ÇİFTEÖNÜ C. KEMER ALTI MAHALLESİ HASEKİ CADDESİ MELİKGAZİ ALİ ÖZTÜRK - K.K.Ö.
13 KAYSERİ MELİKGAZİ GÜLÜK C. GÜLÜK MAHALLESİ  GÖLLÜ SOK. NO : 4 MELİKGAZİ AYDIN KESKİN - Eğitim Görev
ÖMER FARUK UYSAL İŞÇİ
14 KAYSERİ TALAS ALTINTEPE C. KİÇİKÖY MAHALLESİ ATATÜRK BULVAR TALAS AHMET BAYRAM - İ.H.
BÜNYAMİN FINDIKÇI - M.K.
15 KAYSERİ TALAS HACI SAİT YURTTAŞ C. YENİDOĞAN MAH. ŞABAN YILMAZ CAD. NO:28 TALAS SELMAN GÜNDÜZ - M.K.
SEDAT KARALİ - Vaiz
16 KAYSERİ YAHYALI MADAZI C. MADAZI MAHALLESİ MUHTARLAR SOKAK YAHYALI TAHİR SAMİ ERDOĞDU - İ.H.
MUSTAFA AĞIRTOPÇU - K.K.Ö.